020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ludica Dinerspel

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Met dit hilarische en ludieke Crazy 88-avondprogramma in Amsterdam komen jullie er al snel achter wie de bikkels in jullie vriend(inn)engroep zijn en wie tot de watjes behoren.. Ben jij gek genoeg om door deze afvalrace te komen tijdens dit te gekke spelprogramma??!

Het Crazy 88-spel begint op een centrale locatie in het centrum van Amsterdam. Al is de stad naar jullie idee al levendig genoeg, tijdens dit avondvullende programma zullen jullie Amsterdam nog even net iets meer op zijn kop zetten! Het team dat dit op de meest originele en snelste manier doet, is: De Crazy 88-Winnaar!

Bij de ontvangst zal onze enthousiaste spelbegeleider de teams verdelen (dit mogen jullie natuurlijk ook zelf doen) en horen jullie de eerste opdracht! Ook krijgen jullie een camera mee. Het is namelijk de bedoeling dat alle bizarre opdrachten worden vastgelegd op video of foto! Deze bewijsstukken zorgen uiteindelijk voor de punten…

Zodra een opdracht is uitgevoerd, dient er gebeld te worden met de spelbegeleider. Hij heeft namelijk direct een nieuwe hilarische opdracht voor jullie in petto! Probeer zoveel mogelijk opdrachten af te ronden in recordtijd!
Wie kan er zoveel mogelijk Chinezen mee laten doen aan een traditionele polonaise? En wie gaat er vandoor met de meeste punten voor het best getapte biertje in een typisch Amsterdams café? Niks is ons te gek!

Na de eerste ronde vol met ludieke opdrachten worden jullie beloond met het voorgerecht in het eerste restaurant. De nodige melige informatie wordt uitgewisseld, gevolgd door.. De tweede ronde! Weer gaan de teams op stap met een bekende opdracht en herhaalt het gehele riedeltje zich. En weer is het de bedoeling zoveel mogelijk opdrachten in zo weinig mogelijk tijd af te ronden!

Terwijl jullie met zijn allen genieten van het hoofdgerecht zal de Crazy 88-spelbegeleider de tot dan gemaakte foto’s en filmpjes bekijken en vergelijken. Jullie mogen elkaars filmpjes natuurlijk ook zien, zolang jullie maar genoeg lachspieren over houden voor de laatste ronde! Want daar is het nu tijd voor.. De allerlaatste punten kunnen nog verzameld worden, met als afsluitende beloning een verrassingsdessert!

Na de laatste beoordelingen zal de spelbegeleider het winnende team van dit lachwekkende Crazy 88-avondprogramma bekendmaken. Wie van jullie voeren de meeste en origineelste opdrachten uit??!

Voorbeeldprogramma Crazy 88 Dinerspel;
17.00 Spelronde
17.45 Voorgerecht bij Restaurant I
18.30 Spelronde
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20.00 Spelronde
20.45 Dessert bij Restaurant III

Inclusief:
– Enthousiaste spelleiding
– Spelmaterialen
– 3-gangen diner
– BTW