020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Foute PopQuiz Diner Amsterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Lekker fout is tijdens dit vrijgezellenfeestje juist helemaal goed! Tijdens dit Foute PopQuiz Diner trakteren wij jullie op een vrijgezellenfeestje waarbij jullie overladen worden met muziek en lekker eten.

PopQuiz Diner in hartje Amsterdam
In hartje Amsterdam hebben wij een gezellig restaurant voor jou en je vrienden gereserveerd. Hier worden jullie opgevangen door een van onze enthousiaste quizmasters.

Onze quizmasters zijn verslaafd aan foute nummers en kunnen er daarom ook niet genoeg van krijgen. Tijdens dit speldiner in Amsterdam laten ze jullie op speelse wijze meegenieten van deze (foute) muziekverslaving.

Tussen de gangen van het diner door zijn het uitsluitend foute nummers die jullie te horen krijgen. De meeste van jullie kennen deze nummers stiekem wel en willen eigenlijk niets liever dan deze nummers uit volle borst meezingen. Normaal gesproken wordt je dit niet in dank afgenomen. Maar,,,, tijdens dit spelprogramma zal het je juist bonus punten opleveren, is dit even een aangename bijkomstigheid!

Terwijl de ene foute klassieker nog door de speakers giert, staat de volgende song alweer klaar om opgestart te worden.

Een Vrijgezellenfeest der herkenning
Ons Foute PopQuiz Diner in Amsterdam is opgebouwd uit verschillende rondes. Deze spelrondes worden tussen de gangen van het diner door gespeeld. De Spcice Girls, Abba, Jody Bernal, Nirvana, Michael Jackson, Backstreet boys en nog veel meer! Het is een feest der herkenning en we kunnen je verzekeren je kan er geen genoeg van krijgen!

Tijdens de verschillende spelrondes gaan wij testen wie de koning(in) onder jullie is van de foute hits en wie de Foute PopQuiz hoofdprijs in ontvangst zal nemen?!

Driegangendiner om je vingers bij af te likken
Maar het houdt nog niet op! Tussen het lachen, zingen en schateren door krijgen jullie een verrukkelijk driegangenmenu voorgeschoteld. Hierbij hebben jullie de keuze uit een vlees, vis of vegetarisch menu. Mochten er eventuele andere dieetwensen zijn, is dit natuurlijk ook geen probleem, mits dit van te voren is doorgegeven!

Hebben jullie aan het eind van dit Foute PopQuiz Diner de smaak te pakken? Helemaal goed! Door de centrale liggen kunnen jullie gewoon doorstomen naar een van de vele foute kroegen en cafés van Amsterdam om daar de boel even goed op z’n kop te zetten.

Geniet van lekker eten en blaas het dak eraf tijdens dit muzikale vrijgezellenfeestje in Amsterdam!

Ben je op zoek naar een geheel verzorgd dagprogramma in Amsterdam inclusief lunch, dagprogramma en eventueel vervoer op maat? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje op maat.

Het Foute PopQuiz Diner in Amsterdam is inclusief:
– Quizmaster
– Driegangendiner
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW