020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Slimste Mens Dinerspel

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Ons Slimste Mens Dinerspel is er eentje voor de echte wijsneuzen onder ons! Dus denk je dat jij het ‘helderste licht’ van jouw vrienden of vriendinnengroep bent? Tijdens dit dinerspel in Amsterdam kom je er achter.

Uitdagende quizvragen, ouderwetse breinbrekers en heel veel plezier is wat wij jullie deze avond bieden.

Wij hebben vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Actualiteit, historische weetjes, sport, films, kennis van steden en culinaire weetjes, het zal allemaal aan bod komen. Door deze uiteenlopende onderwerpen zorgen wij ervoor dat er voor iedereen wel een ronde tussen zit.

De Slimste Mens Dinerspel Spelverloop
In het bruisende centrum van Amsterdam hebben wij een sfeervolle ruimte voor jullie weten te strikken. Hier staat onze geanimeerde quizmaster al te trappelen van ongeduld.

We beginnen het Slimste Mens dinerspel met het formeren van de teams, maar als jullie dit van tevoren al hebben gedaan dan is het natuurlijk ook helemaal perfect.

Na een korte speluitleg is het handen aan de knoppen en zodra het startschot wordt gegeven, kan de strijd tot ‘meesterbrein van de avond’ in alle hevigheid losbarsten. Ja/nee-rondes, multiple choice, schattingsrondes en natuurlijk buzzrondes: wie het snelst op de knop drukt en juist antwoordt pakt de punten.

Tussen de verschillende rondes van het dinerspel kunnen jullie even je rust pakken en genieten van het diner. Heerlijke gerechten worden jullie voorgeschoteld en neem er ook gerust nog maar een lekker drankje bij, dit zal het ‘out of the box denken’ zeker ten goede komen.

Na de laatste ronde worden de punten bij elkaar opgeteld en is het uur U aangebroken. De Quizmaster zal met veel ‘toeters en bellen’ bekend maken welk team zich tot ‘Mastermind’ van de avond mag noemen. Maarten van Rossum maak maar plaats voor een nieuwe lichting betweters!

Naast heel veel kennis, inzicht in uw groepsleden, uitdagende quizvragen en vooral heel veel plezier is het ‘De Slimste Mens Dinerspel’ inclusief:

Slimste Mens Lunchspel
Ook is het mogelijk om ons Slimste Mens Spelprogramma te combineren met een uitgebreide lunch of high tea. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers om je wensen te bespreken. Op deze manier ben je verzekerd van een uniek en een op maat gemaakt vrijgezellenfeestje in mooi Amsterdam.

Zie je ons Slimste Mens Dinerspel wel zitten maar wil je het graag in een ander stad spelen? Ook dit is zeker mogelijk!

Wij organiseren dit dinerspel bijvoorbeeld ook in Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven of Groningen. Heb je zelf een locatie maar nog geen Quiz? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je hoeft ons alleen maar het adres door te geven en wij komen met gierende banden jou kant op!

Dit Speldiner is inclusief:
– Quizmaster
– Driegangendiner
– Hoofdprijsje voor de winnaars
– Zaalhuur in Amsterdam
– Op dag en tijd naar keuze te boeken
– BTW