020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Diner

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 3 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Zijn jullie ook zo dol op ons koude kikkerlandje?

Komt dat even goed uit! Want bij dit gezellige Hou van Holland Dinerspel zullen we jullie kennis over ons koude kikkerlandje eens flink op de proef nemen.

Als jullie aankomen, worden jullie hartelijk in ontvangst genomen door onze eigen Beau of Linda. Vervolgens zal de groep door hen worden opgedeeld, waarna ze het spel zullen gaan uitleggen.

Zodra de teams gerealiseeerd zijn en iedereen gereed is, kan het geweld losbarsten. Het Hou van Holland Dinerspel is opgedeeld in meerdere rondes. Deze zullen tussen de gerechten door worden gespeeld.

We starten het spel met een fijne opwarmronde. De roemruchte algemene kennisronde. Vraag is bijvoorbeeld hoeveel Waddeneilanden kennen jullie? Hoeveel procent van de Hollanders zichzelf te dik vindt.. Waar is de HEMA nu eigenlijk een afkorting van? Op al deze en nog heel veel meer vragen zullen jullie het antwoord krijgen.

Na het voorgerecht gaan we weer verder met de volgende rondes. Zo krijgen jullie te maken met een spellingsronde. Want was het nou pannekoek of pannenkoek, zonnebank of zonnenbank? Het lijkt een abc’tje, maar blijven jullie koelbloedig als het echt heet wordt in de keuken?! Tevens komt er een uitbeeldingsronde voorbij en ‘herken het fragment’

Dit Hou van Hollanddiner leent zich bij uitstek voor een spetterend vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Aan het slot van dit ‘Hou van Holland Dinerspel’ gevuld met spanning, sensatie, maar bovenal gezelligheid, wordt het helder welk team heeft gewonnen en dus met de felbegeerde hoofdprijs en eeuwige roem huiswaarts keert.

Het Hou van Holland Spel is een spelprogramma boordevol hilariteit, nostalgie en gezelligheid! 

Inclusief;
– Ervaren Quizmaster
– Drie gangen diner
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let Op! Ons Hou van Holland diner is in heel Nederland te spelen. Hebben jullie zelf een locatie in gedachten? Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.