020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Dagarrangement

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 8 uur
  • €88,- p.p. (incl. BTW)

Ons Hou van Holland Dagarrangement is een compleet groepsuitje in hartje Amsterdam? Dit Dagarrangement bestaat uit drie verschillende en elkaar perfect aanvullende onderdelen die zich allemaal in de Amsterdamse binnenstad afspelen;

Crazy 88 Citygame
Borrel Rondvaart
Hou van Holland Dinerspel

Crazy 88
We trappen af met het knotsgekke Crazy 88 spelprogramma.
Crazy 88 is een spelprogramma dat bestaat uit maffe en totaal gestoorde opdrachten, die in hartje Amsterdam moeten worden volbracht. De groep wordt in verschillende teams opgedeeld die het tijdens het Crazy 88 spelprogramma tegen elkaar moeten opnemen.

De begeleider zal elk team voorzien van een fotocamera en met een flinke aanmoediging de Amsterdamse binnenstad in sturen. Als het team de 1e opdracht vervuld heeft moet de begeleider worden gebeld, die de volgende knotsgekke opdracht alweer voor jullie klaar heeft liggen.

Natuurlijk moeten de opdrachten op camera worden vereeuwigd, dit om later als bewijsmateriaal te dienen.
Als alle opdrachten zijn vervuld komt de groep weer bij elkaar en kunnen jullie met een lekker drankje in je hand even lekker bijkomen.

Tijdens deze welverdiende break zal de begeleider de opdrachten nakijken en bekend maken welk team het doldwaze Crazy 88 spelprogramma heeft gewonnen.

Na de prijsuitreiking gaan we verder met het volgende onderdeel; de Borrelboot.

Borrelboot
Tijdens de anderhalf uur durende Borrelvaart nemen wij jullie mee op reis over de Mokumse wateren. Gedurende deze ”verwenrondvaart” kunnen jullie genieten van een onbeperkte Hollandse bar. Met een heerlijk biertje of wijntje in het vuistje kunt je lekker achterover zitten en genieten van wat Amsterdam te bieden heeft.
Na de rondvaart worden jullie afgezet bij het restaurant waar onze eigen Linda samen met jullie het Hou van Holland speldiner zal spelen.

Hou van Holland speldiner
Tijdens het Hou van Holland Speldiner spelen jullie tussen de gerechten door het bekende Hou van Holland spel.
Weten jullie veel van ons koude kikkerlandje? Onze enthousiaste quizmaster zal jullie eens danig aan de tand voelen.
Het Hou van Holland-spel bestaat uit verschillende rondes, zo hebben wij de algemene kennisronde; hoeveel procent van de Nederlanders loopt meer dan 1 dag in dezelfde onderbroek? Hoeveel procent van de Nederlanders steekt wel eens een jointje op? Waar staat de afkorting FEBO voor Tijdens deze Hou van Holland-quiz zul je er allemaal achter komen! Ook zullen wij de spellingsronde en het bieden tijdens dit spelprogramma niet overslaan.

Aan het eind van de avond zal blijken welk team met de grote prijs huiswaarts zal keren en welk team rijp is voor een inburgeringscursus.

Voorbeeldprogramma
14:00 Crazy 88 Spelprogramma
17:00 Borrelvaart
18:30 Hou van Holland Speldiner
22:00 Einde

Inclusief
– Ervaren begeleider
– Consumptie en prijs voor het winnende team
– Privé-boot inclusief schipper en onbeperkte Hollandse bar
– Driegangendiner
– Quizmaster
– Spelmaterialen
– BTW