020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Dutch Delight Arrangement

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 4,5 uur
  • €65,50 p.p. (incl. BTW)

Ons Dutch Delight Arrangement is er eentje voor de echte smulpapen onder ons. Tijdens dit zintuigenfestijn zullen wij jullie smaakpapillen eens even goed in de watten leggen. Wij hebben namelijk drie van onze meest geboekte proeverijen gecombineerd met een rondleiding door hartje Amsterdam.

Onder begeleiding van onze goedgemutste gidsen loopt u door pittoreske straatjes vol hippe winkeltjes en snuisterijenboetiekjes naar drie verschillende locaties in hartje Amsterdam. De gids neemt natuurlijk een toeristische route waarbij hij u de mooiste Amsterdamse plekjes zal laten zien en daar de leukste verhalen en anekdotes over vertellen.

Wij verzekeren u; ons Dutch Delight Arrangement smaakt naar meer!

Wij beginnen dit gezellige groepsuitje op het Beursplein. Vandaar neemt onze gids jullie mee op sleeptouw naar de eerste proeverij, de Chocolade proeverij.
Chocolade Proeverij

Te midden van al deze heerlijkheden voel je je als Sjakie in de Chocoladefabriek. Onder leiding van een echte chocolade connaisseur gaan jullie de lekkerste chocolade en bonbons proeven.

Wij beginnen deze proeverij met een korte uitleg over de geschiedenis van chocolade en de verschillende bereidingswijzen. Na deze uitleg zijn we klaar voor het echte werk en gaan we proeven.

Kaas proeverij
Na deze chocolade proeverij vervolgen wij onze weg richting de Amsterdamse grachtengordel. Want in een 17e eeuws grachtenpand liggen de lekkerste kazen te wachten op je vuistje. Samen met een deskundige kaas-proever gaan we onze tanden zetten in deze oer-Hollandse lekkernij. Bij dit proefproces wordt u begeleid met een lekker glaasje wijn, na deze workshop mag u zich eindelijk een echte kaaskop noemen.

Wijnproeverij
Na deze kaas proeverij zijn we alweer aanbeland bij het laatste onderdeel, namelijk; de wijnproeverij!
Hiervoor neemt onze gids jullie helemaal mee tot diep in de catacomben van de Nieuwe Kerk.  In deze sfeervolle ambiance krijgt u van onze vinoloog verschillende wijnen te proeven. De vinoloog zal u hierbij de uitleg geven over de druivensoort, de bereidingswijze en verschillen in smaak. Natuurlijk zal er tussen door wat kleine tapas worden geserveerd, om u bij te staan in het proeven.

Dus heeft u zin om de stad te proeven?

Boek dan nu ons Dutch Delight Arrangement.

Voorbeeldprogramma

13:00 Wandeling
14:00 Chocolade proeverij
14:45 Wandeling
15:15  Kaas proeverij
15:30 Wandeling
16:00 Wijnproeverij
17:30 Einde

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– Beproefde route
– Chocolade proeverij
– Kaas proeverij
– Wijnproeverij
– BTW