020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Walking Diner

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Staan jullie helemaal in de startblokken voor een avondje heerlijk en smakelijk genieten? Dan hebben wij hier iets voor de waarachtige lekkerbek! Dit Walking Diner is een culinaire zwerftocht door historisch Amsterdam.

Tijdens het Walking Diner zullen wij aanschuiven bij drie verschillende eethuizen om jullie de avond van je leven te bezorgen! Onze ‘culinaire wetenschappers’ staan al helemaal klaar om jullie helemaal te verwennen.

Het Walking Diner begint in de Jordaan. Ooit was de Jordaan een echte arbeidersbuurt, maar heden ten dage is dit een ‘hot spot’ voor vermogende lieden en kunstenaars.
Je hoort verhalen over de bewogen historie van deze aparte buurt met haar opmerkelijke bewoners. Aan de rand van de Jordaan staat het eerste restaurant al op ons te wachten, waar we kunnen gaan genieten van het voorgerecht.

En als ook de laatste het voorgrecht heeft verstouwd gaan we op naar het tweede gerecht in het tweede restaurant. Onderweg zullen jullie je verbazen over de gezellige grachten, hippe winkeltjes en snuisterijenboetiekjes.

Zodra het hoofdgerecht is weggesmuld  zijn we toe aan de finale en bestormen we de Rosse buurt.

Deze zogeheten Rosse buurt bevindt zich in het gedeelte waar Amsterdam ooit ontstond. Deze hoerenbuurt gedijt al sinds de Gouden Eeuw, toen zeelieden van over de gehele wereld hier hun geld kwamen verbrassen aan drank en vrouwen. En ondanks pogingen van diverse gemeentebesturen om deze Walletjes te ‘zuiveren’, floreert deze wijk nog tot op de dag van vandaag!
Dus als je dacht dat de Wallen op haar retour is, dan heb je het goed mis! De Rosse buurt is nog steeds een gigantische publiekstrekker! En ook tijdens dit Walking Diner zullen wij deze opwindende buurt niet overslaan!

Wij sluiten dit Walking Diner af met een knallende finale, te weten een sensationeel grande dessert in een stijlvol, gerenoveerd grachtenpand.

Als dit culinaire uitje jullie niet als muziek in de oren klinkt, dan eten wij onze pet op! 

Voorbeeldprogramma
17:00 Wandeling
18:00 Voorgerecht
18:45 Wandeling
19:30  Hoofdgerecht
20:30 Wandeling
21:00 Dessert

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– Beproefde route
– Driegangendiner
– BTW

Let op!  Komen jullie niet aan het minimale aantal personen? Geen probleem: indien je bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, kunnen jullie dit uitje gewoon reserveren.