020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Walking Brunch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 4 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Zijn jullie, net als wij, op zoek naar iets nieuws met toch ook iets bekends? Dan kunnen jullie je nu inschrijven voor onze culinaire Walking Brunch! Terwijl jullie achter de grootste verrassingen en geheimen van de Amsterdamse binnenstad komen, kunnen jullie genieten van een heerlijke brunch!

De aftrap van jullie Walking Brunch begint op het Beursplein, waar jullie met open armen ontvangen worden door onze enthousiaste gids. Vanuit hier wandelen we naar de meest bezongen volkswijk van Nederland… De Jordaan! Al werd dit vroeger totaal niet als een ultieme hotspot gezien. De Jordaan werd vooral bewoond door de laagste sector van de bevolking en was in de 19e eeuw een van de meest verbasterde en overbevolkte wijk van Amsterdam.

Inmiddels is de Jordaan uitgegroeid tot één van de mooiste en populairste buurten van onze hoofdstad. Daarom nemen wij jullie hier graag mee naar toe voor de eerste gang van jullie gastronomische brunch!

De wandeling zal zich voortzetten over de Grachtengordel, wanneer jullie rustig hebben genoten van de eerste gang. De Grachtengordel is een zeer bijzonder en uniek deel van Amsterdam en staat dan ook niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst, samen met de Chinese Muur, de Akropolis van Athene en Great Barrier Reef. Tijdens deze wandeling zal onze ervaren gids jullie vermaken met spannende verhalen en grappige anekdotes.

Hier zal ook de locatie zijn voor jullie tweede stop; het hoofdgerecht van jullie Walking Brunch! Als jullie je buikjes bíjna rond hebben gegeten, maar natuurlijk wel een plekje hebben overgelaten voor het verrassingsdessert, zal de meest Rode Buurt van Amsterdam worden bezocht. Jullie snappen na dit bezoek waarom dit een belangrijke reden voor het hoge toeristenaantal in Amsterdam is.
Maar er is meer te zien dan de Dames van Plezier! Ook hier krijgen jullie de fraaiste bezienswaardigheden te zien en de gekste weetjes te horen.

En dan zijn we al weer aan het einde van onze mooie tocht, waar jullie je nog tegoed kunnen doen aan een overheerlijk nagerecht.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de schatten van Amsterdam, zowel binnen als buiten de deuren van haar knusse restaurants? Kom deze dan nu proeven tijdens onze Walking Brunch!

Inclusief:
– Professionele gids
– Driegangenbrunch
– Beproefde route
– BTW