020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Vrijgezellenpakket

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 4,5 uur
  • €65,- p.p. (incl. BTW)

Een vrijgezellenfeestje in Amsterdam moet groots gevierd worden! Wij hebben voor jullie het perfecte en meest complete pakket samengesteld, dat een onvergetelijke dag in Amsterdam zal garanderen! Drie van onze meeste populaire onderdelen vormen samen, ons Vrijgezellenpakket!

Wallentour
Graag beginnen we deze dag met jullie in de wereldbekende Rosse Buurt! Samen met onze meest gezellig gids struinen jullie over de Wallen op zoek naar alle bekende, en minder bekende hotspots. Tijdens deze 2 uur durende wandeling, dat een perfecte start vormt voor jullie vrijgezellenfeestje Amsterdam, komen jullie onder andere langs de Warmoesstraat, de Zeedijk en de Nieuwmarkt. De gids vertelt jullie alle ins en outs over dit rooie stukje Amsterdam. Jullie zullen er snel achter komen dat hier meer te beleven valt dan alleen de schaars geklede dames! Maar zonder een glimp van de dames van lichte zeden is de Wallentour natuurlijk niet compleet. Dit zullen we jullie daarom zeker niet laten missen!

Fotoshoot
Tijdens deze Wallentour hebben we nog een speciale verrassing in petto speciaal voor de vrijgezel! Deze speciale en memorabele dag moet natuurlijk worden vastgelegd. En wij zorgen ervoor dat dit op een wel heel speciale manier gebeurd. In onze eigen fotostudio liggen sexy pakjes, mooie attributen en over-de-top make-up! Voelen jullie hem al aankomen? Wij zorgen voor een fotoshoot achter het welbekende rode raam! Typisch Amsterdams en een aangename verrassing voor de vrijgezel.

Travestieten Dinershow
Jullie denken vast, dat dit programma niet nog mooier kan.. Nou, bij ons wel! Na de Wallentour en de fotoshoot hebben wij een bijzonder avondprogramma voor jullie klaarstaan. We verwelkomen jullie in onze knusse theaterzaal voor een heerlijk 3-gangen diner.

Wij zorgen er graag voor dat het vrijgezellenfeestje Amsterdam op spectaculaire wijze wordt afgesloten. Speciaal voor jullie hebben we daarom onze travestieten klaarstaan! Zij zijn er helemaal klaar voor om jullie een weergaloze diner show te geven die jullie zeker niet snel zullen vergeten! Deze showgirls halen alles uit de kast om dit diner tot een groot spektakel te brengen. Kortom; een hilarisch einde van een wel heel bijzonder vrijgezellenfeestje Amsterdam.

Dit arrangement is elke vrijdag en zaterdag te reserveren. Er zijn twee shifts mogelijk.

Vroege shift:
16:00 Wallentour inclusief fotoshoot
18:00 Travestieten Diner Show

Late shift
19:00 Wallentour inclusief fotoshoot
21:00 Travestieten Diner Show

Inclusief:
– Enthousiaste gids
– Fotoshoot voor de vrijgezel
– Compleet 3-gangen diner
– Weergaloze travestieten show
– BTW