020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Tapas Tour

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Zin in een Mediterraans vrijgezellenfeestje in hartje Amsterdam? Waan je in Spaans Catalonië met onze Tapas Tour en laat de fiësta beginnen!

We starten dit uitje op het Beursplein waar jullie hartelijk worden ontvangen door één van onze enthousiaste gidsen. Bienvenida a Amsterdam!

Na een introductie van het programma nemen we een toeristische route richting het eerste restaurant in de Jordaan. Onderweg passeren we mooie Jordanese straatjes en pittoreske pleintjes en bruggetjes. De gids kan jullie tijdens deze wandeling zeker verrassen met wat leuke verhalen en anekdotes over de bezienswaardigheden waar jullie voorbij wandelen.

Aangekomen bij het eerste restaurant wordt er een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit bestaat uit een verscheidenheid aan koude tapasgerechten. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is. Zo worden er vlees-, vis- en vegetarische hapjes verzorgd. Nadat jullie deze lekkernijen hebben opgepeuzeld, vervolgen we onze weg richting de grachtengordel.

We laten jullie graag zien waarom de grachtengordel is opgenomen in de UNESCO wereld erfgoedlijst. Jullie zullen jullie ogen uitkijken van de pracht en praal op onze 3 hoofdgrachten. Vervolgens worden jullie afgezet bij het tweede restaurant voor het hoofdgerecht. Hier worden verschillende warme vis-, vlees- en vegetarische tapas geserveerd. Mochten jullie andere dieetwensen hebben, neem dan gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nadat jullie hebben genoten van het hoofdgerecht, begeven we ons richting de warmste buurt van Amsterdam voor het laatste deel van dit vrijgezellenfeestje in Amsterdam. Deze laatste wandeling voert jullie namelijk over de walletjes en langs de dames van plezier, richting het laatste restaurant. Hier worden jullie getrakteerd op een heerlijk dessert. Als dat geen genieten is!

Waan jullie in Spaanse sferen tijdens dit feestelijke vrijgezellenuitje in Amsterdam.


Inclusief:
– Enthousiaste gids
– Drie gangen tapasdiner
– Leuke route
– BTW