020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

PubQuiz Diner Amsterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Ons PubQuiz Diner in Amsterdam is ongeëvenaard! Dit Dinerspel staat garant voor een hoop onvergetelijke momenten samen met je vrienden en vriendinnen.

Onze PubQuiz zit vol opdrachten, breinbrekers, muziek en lekker eten! Op deze manier zullen wij jullie de avond van
je leven bezorgen!

Super gezellig vrijgezellenfeestje in Amsterdam
Tijdens dit uitje combineren wij onze PubQuiz met een heerlijk driegangendiner. En dit alles in jullie eigen privézaaltje in het centrum van Amsterdam. Onze PubQuiz Diner in Amsterdam is uitdagend, smakelijk, sfeervol en natuurlijk super gezellig.

Door de grote verscheidenheid aan vragen en opdrachten zit er bij onze PubQuiz voor iedereen wel wat tussen. Al in de eerste ronde komen tal van fascinerende vragen op je af. Wij hebben vragen over actualiteit, historische weetjes, sport, films, kennis van steden, culinaire weetjes en natuurlijk muziekvragen.

De een is misschien helemaal gek van sport, terwijl de ander verzot is van films en alles wat daarbij komt kijken. Gelukkig heeft iedereen in elk
team zijn of haar specialiteit en specifieke kennis paraat en misschien vormen jullie samen wel een onverslaanbaar geheel?

Een heerlijk driegangendiner
Gelijktijdig met de rondes van de PubQuiz, werkt onze kok zich een slag rondte om jullie een heerlijk driegangendiner voor te schotelen. Het mooie van dit diner is dat je altijd de keuze heb uit verschillende gerechten
en ook diegene met speciale dieetwensen zal tijdens dit diner aan zijn of haar trekken komen.

heerlijk avondje in Amsterdam
Deze ingrediënten samen vormen een heerlijk avondje in Amsterdam en maken ons PubQuiz Diner perfect geschikt als onderdeel van een vrijgezellenfeestje of teamuitje in de hoofdstad.
Het is een uitgelezen groepsuitje voor iedereen die op zoek is naar een gezellige activiteit in Amsterdam.

Zie je ons Pubquiz Diner wel zitten maar wil je hem in een andere stad doen? Dit is geen enkel probleem, wij organiseren onze Quizzen in heel Nederland en België. Misschien wil je onze Pubquiz wel combineren met een lunch, brunch of high tea? Ook dit is geen enkel probleem, wij organiseren het graag voor jullie!

PubQuiz op Maat
Ook kunnen wij het nodige maatwerk in de PubQuiz verweven door bijvoorbeeld leuke vragen over de vrijgezel erin te verwerken. We spreken de mogelijkheden graag met je door! Wij zien je snel in Amsterdam!

Het Pubquiz Diner in Amsterdam is inclusief:
– Professionele quizmaster/spelbegeleider
– Spelmaterialen PubQuiz Amsterdam
– Originele en bijzondere Quizvragen
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– Prijsuitreiking en prijsje
– BTW