020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Minute to Win it Speldiner Amsterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Zijn jullie ook helemaal gek van spelletjes? Maak dan je borst maar nat en boek dit spannende speldiner in Amsterdam! Ons Minute to Win it Vrijgezellenfeest is het speldiner der speldiners. Dit hilarische groepsuitje zit boordevol spellen en spannende opdrachten. Deze breinbrekers moeten stuk voor stuk binnen de minuut vervuld worden.
En alsof dit nog niet spannend genoeg is gaan jullie het in teams tegen elkaar opnemen. Moge de beste winnen.

Het Minute to Win it Speldiner wordt gespeeld op het scherpst van de snede en zal zorgen voor een groot aantal zenuwslopende ( en hilarische ) momenten. Het speldiner wordt gepresenteerd door een ervaren quizmaster, wat een echte aanrader is!

Spanning en sensatie in hartje Amsterdam
Minute to Win it bestaat uit verschillende opdrachten, vragen, behendigheidsspellen, muziekrondes en breinbrekers. De spellen zijn uiteenlopend van aard. Sommige spellen zijn actief, andere spellen zijn weer ludiek en andere gewaagd of gedurfd. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn stuk voor stuk erg spannend. Elke opdracht moet immers binnen de minuut worden vervuld en is in teamverband.

Behalve behendigheid is ook tactiek heel belangrijk. Wie weet de juiste tactiek op het juiste moment te gebruiken?

Minute to Win it Quiz 
Zodra onze quizmaster de teams heeft geformeerd en de spelregels bekend heeft gemaakt, kan de spelvreugde in alle hevigheid losbarsten. Wanneer de tijd loopt is de spanning om te snijden. De klokt tikt voor iedereen!

In hartje Amsterdam ga je samen met je teamgenoten de strijd aan! Waarbij de quizmaster ervoor zorgt dat het geheel in goede banen wordt geleidt. Vingervlugheid, behendigheid, intelligentie en samenwerkingsvermogen, het zal allemaal uitvoerig worden getest.

Driegangendiner naar Keuze
Zie de ontlading op de gespannen koppies van je collega’s, wanneer zij een opdracht binnen de minuut weten te vervullen! Tussen alle verschillende spellen door kunnen jullie genieten van een heerlijk driegangendiner.

Hierbij hebben jullie de keuze uit verschillende heerlijke gerechten en ook voor iedereen met speciale dieetwensen weet onze kok wat lekkers voor te schotelen.

Kortom, boek dit vrijgezellenfeestje in Amsterdam en trakteer jezelf en je vrienden of vriendinnen op een paar vermakelijke uurtjes gezelligheid in de Amsterdamse binnenstad.

Zien jullie het Minute to Win it Speldiner wel zitten, maar willen jullie het in een andere stad spelen? Of misschien hebben jullie zelf al een locatie op het oog? Wij organiseren onze speldiners in heel Nederland. Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Het minute to Win it Speldiner is inclusief:
– Quizmaster
– Driegangendiner
– Hoofdprijsje voor de winnaars
– Zaalhuur in Amsterdam
– Op dag en tijd naar keuze te boeken
– BTW