020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Maffia Moorddiner in Amsterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 3,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

De Amsterdamse onderwereld staat op z’n kop. Een vooraanstaand lid van een beruchte maffia familie is namelijk neergeschoten. En dit op klaarlichte dag! Nu heeft de politie een aantal verdachten op het oog. Maar wie heeft deze brute moord op zijn of haar geweten? Daar hebben wij jullie hulp voor ingeroepen. Weet jij alle losse eindjes op waarde te schatten, de puzzelstukjes op goede plaats te leggen en op deze manier deze brute moord op te lossen?

Speurneuzen opgelet! Dit is een spannend groepsuitje waar je, je tanden in kan zetten. 
Maak je maar klaar voor een avond vol spanning, onverwachte wendingen, onvoorziene gebeurtenissen en lekker eten. In hartje Amsterdam hebben wij een privéruimte voor jullie gereserveerd. Hier kunnen jullie plaatsnemen achter onze rijkelijk gedekte tafels. Het is natuurlijk altijd leuk als de rest van het gezelschap nog in de waan wordt gelaten dat het om een gewoon driegangendiner gaat.

Als iedereen heeft plaatsgenomen en denkt dat het om een gewoon driegangendiner, zullen onze ‘agenten’’ plots  het restaurant binnenstormen. Deze zullen meedelen dat er een koelbloedige moord is gepleegd en dat de dader zich vrijwel zeker ergens in uw gezelschap bevindt. Kortom; ‘’Het Maffia Moorddiner kan beginnen’’!

Samenwerking, teambuilding en hilariteit
Onze acteurs zullen de ‘vermoedelijke daders’ apart nemen en deze aan de hand van verschillende attributen, waaronder hoeden, lange jassen, sigaren en natuurlijk de nodige wapens, omtoveren tot niet van acht te onderscheiden maffiosi. De rest van het gezelschap wordt vervolgens in verschillende teams opgedeeld. Deze teams moeten tegen elkaar gaan strijden en zo proberen de dader achter tralies zien te krijgen.

Driegangendiner
Natuurlijk zullen wij er tijdens dit Maffia Moorddiner in Amsterdam voor zorgen dat jullie niet met een lege maag huiswaarts keren. Zo zullen wij je tussen de rondes van dit Moordspel door trakteren op een heerlijk
driegangendiner. Hierbij hebben jullie keuze uit verschillende vees, vis en vegetarische gerechten en ook voor degene met speciale dieetwensen hebben wij een lekker alternatief.

Aan het eind van het spel zullen wij erachter komen welk team het mysterie tijdens dit Maffia Moordspel heeft weten te ontrafelen!

Ons bloedstollende moordspel zal ieder diner veranderen in een spannend groepsuitje in Amsterdam.

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW