020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hap en Trap Tour

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €70,- p.p. (incl. BTW)

Een Walking Diner of een Hap en Stap Tour is onderhand wel bij iedereen bekend, maar wat dachten jullie van deze nieuwigheid: de Hap en Trap Tour.

Tijdens deze Hap en Traptour gaan we namelijk niet happen en stappen, maar een avondje happen en trappen! 

Onder de bezielende leiding van onze gids doen jullie op de fiets drie verschillende restaurantjes aan. Aldaar kunnen jullie je rond en bol eten aan een voor-, hoofd- en nagerecht.

Deze Hap en Trap Tour vangt aan met een fietstocht richting de grachtengordel en de Jordaan. Op ons dooie akkkertje peddelen we door deze veelbezongen volkswijk, de Jordaan. Ook bezoeken we de Westerkerk met de Westertoren, het Anne Frankhuis, de Noordermarkt en het Johnny Jordaanplein.

Jullie zullen ontdekken dat deze aanvankelijke arbeidersbuurt is getransformeerd tot een trendy wijk, maar tegelijk nog even gezellig is als voorheen. Als jullie een voorproefje hebben gemaakt van de Jordaan en haar verborgen charmes, kunnen jullie bij het eerste restaurant het voorgerecht proeven.

Nadat het voorgerecht opgesmikkeld is springen we weer in het zadel en gaan we richting het volgende restaurant voor het hoofdgerecht.
Waar jullie wederom kunnen gaan genieten van een culinair hoogstandje.

Als we allemaal ons buikje vol hebben is het de hoogste tijd voor het dessert. We trappen door Amsterdam en zien het oude Centrum aan ons voorbijtrekken. Zoals de Nieuwmarkt met de Waag, Chinatown en de Schreierstoren. Uiteraard zullen wij jullie een visite aan de Rosse Buurt niet onthouden!

Door deze Hap en Trap Tour zullen jullie ervaren dat de Wallen leeft en zindert als nimmer tevoren en dat het zich momenteel tot een van de spannendste en gezelligste buurten van Amsterdam mag rekenen.

Inclusief;
– Professionele gids
– Fietsen
– Beproefde route
– Driegangendiner
– Onze garantie op een gezellige uitje
– BTW

TIP!  Willen jullie deze Hap en Trap Tour met minder personen boeken? Indien jullie bereid zijn om voor het minimale aantal personen te betalen, is dit geen enkel probleem.

Let op! Willen jullie toch liever een avondje happen en stappen? Geen probleem! Kijk dan snel bij onze Hap en Stap Tour voor de mogelijkheden.