020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Echte Mannen Arrangement

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 4 uur
  • €64,- p.p. (incl. BTW)

Vrijgezellenfeest voor Mannen in Amsterdam.

Dit arrangement is speciaal bedoeld voor de “Échte Mannen” onder ons.. Zijn jullie hiervan overtuigd en ook op zoek naar een geheel avontuurlijk, een tikkeltje pikant, maar ook een lekker ontspannen vrijgezellenuitje in Amsterdam? Boek dan nu voor ons complete “Echte Mannen Arrangement” en betreed met de vrijgezel in het midden ons Mannenwalhalla, bestaande uit drie onderdelen!

*Wallentour
*Lasergamen
*Borrelboot

Wallentour
Jullie zullen ontvangen worden op het Beursplein door onze enthousiaste “Wallenspecialisten”. Van hieruit loopt de spanning al hoog op, want jullie worden gedurende twee uur op ontdekkingstocht meegenomen door het oudste en roodste gedeelte van Amsterdam.. De Wallen!

Hier zullen jullie waarschijnlijk vooral oog hebben voor de Dames van Plezier, maar er is meer te zien! Zo worden jullie via de Zeedijk over de Nieuwmarkt naar de Oude Kerk, de Warmoesstraat en Chinatown geleid, terwijl jullie op de hoogte worden gebracht van bijzondere verhalen en duistere geheimen over elk deel van deze buurt.

Maar niet getreurd!
Natuurlijk zullen de meest interessante weetjes en anekdotes gaan over de dames van lichte zeden! Hoeveel kost nou eigenlijk een bezoekje aan zo’n dame? En over welke leeftijd beschikt de oudste nog werkende dame? Na dit bezoek aan de Rosse Buurt is dit jullie allemaal meer dan duidelijk!

Lasergamen
Maar.. Aan alles komt een eind! Zo ook aan jullie gezwijmel over de Dames van Plezier. Er is tijd voor wat actie! Dus raap al je mannelijkheid weer bij elkaar en ga op zoek naar je meest indrukwekkende moves, want het is tijd voor een spannend potje lasergamen!

In de, slechts door black-light verlichtte, introductieruimte krijgen jullie via een beeldscherm de spelinstructies uitgelegd. Als jullie allemaal je laservest aangetrokken hebben en voldoende adrenaline hebben verzameld, opent de elektrische schuifdeur zich en mag de strijd losbarsten!

Wie kunnen zichzelf na afloop benoemen tot “Échte Mannen” en wie moeten nog even door oefenen?

Wij verwachten dat jullie na al deze inspanning wel hongerig zullen zijn! Vandaar dat wij deze mooie dag met jullie willen afsluiten op een relaxte borrelboot.

Borrelboot
Op deze borrelboot kunnen jullie onbeperkt genieten van een Hollandse bar, en zal de bittergarnituur al voor jullie klaar staan! Op deze privéboot zullen jullie gedurende anderhalf uur door jullie eigen kapitein over de mooie wateren van Amsterdam worden gevaren.

Onder het genot van bier, fris of wijn kunnen jullie met zijn allen nagenieten van deze “Mannelijke Dag” en alle hoogtepunten nog een keer bespreken! Gaan jullie als “Echte Mannen” het centrum van Amsterdam nog onveilig maken? Of is het tijd om een avondje te ontspannen op de bank, na de mentale en fysieke zoektocht naar jullie Mannelijkheid?

Inclusief:
– Ervaren gids
– Beproefde route
– Lasergame
– Consumptie
– Borrelhapjes
– Privé boot
– Schipper
– Onbeperkte Hollandse Bar (bier, wijn, fris)
– BTW