020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Dutch Arrangement

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 5 uur
  • €80,- p.p. (incl. BTW)

Een goed begin is het halve werk! Zo starten wij de dag graag met een overheerlijk feestelijke welkomstdrankje! Met dit hartelijke ontvangst zal de spanning alleen maar toenemen want de vrijgezel heeft natuurlijk nog geen enkel idee wat jullie met hem of haar van plan zijn!

Crazy 88
We beginnen de dag met het doldwaze Crazy 88 spelprogramma! Met dit hilarische spel beginnen jullie de dag gegarandeerd goed! De spelbegeleider zal jullie groep in verschillende teams verdelen, zodat de strijd tussen de teams kan losbarsten! Let maar eens op hoe goed iedereen zijn best gaat doen, want er zijn punten te verdienen en voor het winnende team is er natuurlijk een leuke prijs. De spelbegeleider zal jullie vandaag verrassen met ludieke opdrachten om uit te voeren. En om alles nog even leuker te maken moeten deze gekke opdrachten worden vastgelegd op video! Jullie krijgen daarom ook per team een camera van ons mee, zodat deze fantastische dag voor altijd wordt vastgelegd! We eindigen het Crazy 88 spel in een gezellig café waar we verzamelen en genieten van een gratis bier, wijn of frisje.

Borrelboot
Na dit energieke, gekke spel is het tijd voor wat ontspanning. Jullie worden door de spelbegeleider naar de borrelboot gebracht. Hier hebben jullie 1,5 uur de tijd om lekker na te genieten van jullie avonturen tijdens het Crazy 88 spel. Daarbij is het extra genieten omdat jullie onbeperkt gebruik mogen maken van de Hollandse Bar aan boord!

Diner
Deze gezellige middag heeft jullie vast en zeker hongerig gemaakt. Daarom worden jullie door de kapitein afgezet bij het restaurant. Hier wacht jullie een heerlijk drie gangen diner waarvan u zult smullen. Maar dat niet alleen, want niks is zo gezellig om deze fantastische dag af te sluiten met een Hou van Holland spel! In verschillende rondes gaan jullie net als op TV BN-ers omschrijven, een feestje vieren met de BOM en we sluiten af met een fenomenale ronde waarin iedereen kan schitteren als zanger of zangeres!

Inclusief;
– Spelbegeleider
– Crazy 88 Spel
– Privé Borrelboot
– Onbeperkte bar op borrelboot inclusief Bier, Wijn en Fris.
– Heerlijk drie gangen diner
– Hou van Holland Spel + alle spelmaterialen
– Hou van Holland Quizmaster
– Prijs voor het winnende team