020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Borrelen, Bikken en Brullen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 7 uur
  • €88,- p.p. (incl. BTW)

Zijn jullie op zoek naar een gezellig en actief groepsuitje, waar je met spierpijn van het lachen vandaan komt? Dan is ons Borrelen, Bikken en Brullen-arrangement precies geschikt voor jullie!
Dit uitdagende vrijgezellenfeestje  bestaat namelijk uit drie verschillende onderdelen…:

– Crazy 88 Spelprogramma
– Borreluurtje
– Comedy Dinershow

Jullie uitje zal beginnen met het Spelprogramma van Crazy 88. Dit programma bestaat uit talloze gekke en hilarische opdrachten. Deze moeten in teams door het centrum van Amsterdam worden uitgevoerd. Elk team krijgt een camera mee, waarmee de gestoorde opdrachten moeten worden vastgelegd.

Als iedereen na 2,5 uur terug is op de afgesproken locatie is het tijd voor de prijsuitreiking. Uiteraard wint het team die de opdrachten het best en origineelst heeft uitgevoerd!

Na deze flinke inspanning om de hoofdprijs is het tijd om even bij te komen tijdens het borreluurtje. Gedurende dit uur kunnen jullie onbeperkt genieten van de Hollandse Bar (bier, fris en wijn) en nagieren om de krankzinnige opdrachten die jullie in de vorige ronde hebben uitgevoerd.

Als iedereen heeft genoten van een flinke borrel, hebben wij een speciaal restaurantje voor jullie uitgezocht in de binnenstad van Amsterdam. Hier kunnen jullie aan de rijkelijk gedekte tafels plaatsnemen, in de ruimte die is omgetoverd tot Comedy Café. Als iedereen zit, wordt er een heerlijk driegangendiner aan jullie geserveerd. Hierbij hebben jullie zelf de keuze uit vlees-, vis-, of vegetarische voor- en hoofdgerechten. Het diner wordt afgesloten met een verrassingsdessert.

Wanneer iedereen zijn buikje vol heeft gegeten, is het tijd voor de klap op de vuurpijl! Verschillende van TV bekende comedians geven een spetterende Stand Up Comedy Show, waar de vonken van af vliegen!

De orkaan van grappen en grollen houdt voorlopig niet op en de oneliners vliegen jullie om de oren. Wees vooral niet bang om vooraan te zitten, want onze comedians betrekken iedereen in dit komische geheel, en sturen iedereen met kramp in de kaken naar huis!


Voorbeeldschema
14.00 Crazy 88
17.00  Borreluurtje
18.00 Comedy Dinershow
21.00 Einde


Inclusief:
– Ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Prijsuitreiking
– Borreluurtje (onbeperkte Hollandse bar)
– Driegangendiner
– Comedy Dinershow
– Zaalhuur
– BTW