020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Striptease Amsterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €27,50 p.p. (incl. BTW)

Vandaag toveren wij jullie om tot een echte ‘Femme fatale’. Deze workshop Striptease staat geheel in het teken van de kunst van het verleiden. Sexy dansmoves, verleidelijke poses, aan het eind van deze dansworkshops draai jij je hand er niet meer voor om. Onze enthousiaste dansinstructrice maakt jullie bekend met alle ins en outs van de ‘striptease’. Wij leren jullie te plagen, verleidelijke poses aan te nemen en sexy bewegingen uit te voeren.

Een sensuele workshop in hartje Amsterdam
Onze dansinstructrices zijn stuk voor stuk echte professionals en kennen de kunst van het verleiden en sexy dansen als geen ander. Natuurlijk wordt deze workshop geheel afgestemd aan het ‘dans niveau’ van de groep. Zo beginnen we deze workshop met de basis, vandaar uit zal de workshop stapje voor stapje worden opgebouwd.

Zelfverzekerdheid, uitvoering en opbouw, het zal allemaal aan bod komen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je met een hoed, stok of een stoel moet dansen en natuurlijk hoe je sexy je kleding uit trekt tijdens het dansen. Natuurlijk oefenen jullie met kledingstukken over je normale kleding heen, het gaat vandaag immers puur om de dans! Wel is het leuk als iedereen iets meeneemt wat makkelijk uit kan, denk hierbij aan een jasje of rokje. 

Doormiddel van onze vele tips & trics leren wij jullie de kunst van het verleiden eigen te maken en natuurlijk zal de vrijgezel of jarige tijdens deze workshop nog extra in het zonnetje worden gezet.

Aan het eind van de workshop kun je een volledige routine dansen, waar je partner, met rooie oortjes, aan zal terug  denken.

Met deze workshop zijn jullie verzekerd van een workshop vol fun, spanning en sexy dansmoves. Bovenal is deze workshop gewoon héél erg leuk om te doen!

Dansstudio in Hartje Amsterdam
Speciaal voor deze workshop reserveren wij een privéruimte exclusief voor jullie eigen gezelschap. Hier kunnen jullie dan ook helemaal uit je dak gaan. Ga helemaal los met deze sexy dansworkshop!

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een onvergetelijk vrijgezellenfeestje
– BTW