020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Twerk Workshop Amsterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Speciaal voor jullie vrijgezellenfeestje in Amsterdam hebben wij een dansworkshop, waar de vonken vanaf vliegen. Twerken is namelijk de ‘danshype’ van dit moment!

En het belangrijkste van deze ‘sexy dans’ is dat je, je heupen en billen goed laat bewegen. Dus maak je heupen maar lekker los en begin te ‘bouncen’ met die billen, want deze Twerk Workshop laat jullie ‘shaken’ als nooit tevoren. Gegarandeerd!

Twerken in Hartje Amsterdam

Denk je dat deze dans moeilijk is? Nee joh! Het is makkelijker dan dat het lijkt. Onze instructrices zullen alle stappen van deze sensuele dans opdelen in kleinere stapjes en deze haarfijn met jullie doornemen. Dit alles in een heerlijk ontspannen tempootje, zodat het makkelijk te volgen is.

In hartje Amsterdam hebben wij een dansstudio voor jullie gereserveerd waar onze door de wol geverfde instructrice jullie al staat op te wachten.

Onze professionele instructrices hebben een ruime ervaring met het geven van dansworkshops en zullen jullie tijdens deze 2 uur durende workshop moeiteloos omtoveren tot volleerde danseressen.

We beginnen deze Twerk Workshop met een gedegen warming up, zodat zelfs de stijfste hark lekker losjes wordt. Na deze warming up zijn jullie helemaal in de ‘mood’ en klaar voor het echte werk.

De instructrice zal jullie gezelschap vervolgens opdelen in kleinere groepjes, zodat het makkelijker voor iedereen wordt om te improviseren.

Improvisatie en interactie vormen namelijk een van de leukste en verrassendste elementen tijdens deze Twerk Workshop in Amsterdam.

Daarna is het tijd om te gaan ‘booty shaken’!  Bij Twerken gaat het vooral om bewegen van de heupen en de billen. Shake that ass!

Op de helft van deze Twerk workshop is het tijd voor een welverdiende pauze, zodat iedereen even op adem kan komen en zich kan voorbereiden op het slotstuk van deze Twerk Worskhop in Amsterdam.

Het ultieme vrijgezellenfeestje in Amsterdam

Deze Twerk Workshop in Amsterdam is het ultieme en meest sexy vrijgezellenfeestje met de nodige actie. Behalve een paar lekker zittende schoenen en makkelijke kleding hoef je alleen jezelf mee te nemen. Daarna groeit de Twerk Workshop vanzelf uit tot een spetterende party.

Het dak gaat er namelijk af, dus bewaar alle energie voor de workshop! Het wordt een spetterende middag in Amsterdam waar jullie nog lang met plezier aan terug denken.

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW