020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Dikke Dames Schilderen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €45,00 p.p. (incl. BTW)

Deze workshop zorgt gegarandeerd voor een lach op je gezicht. Tijdens deze creatieve workshop in Amsterdam gaan jullie namelijk dikke dames schilderen! Verras de vrijgezel met deze creatieve schilder workshop in Amsterdam en beleef een super gezellige middag in onze hoofdstad.

Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag om je eigen dikke dame te schilderen. De dikke dames zijn er natuurlijk in diverse varianten. Jij bent tijdens deze workshop vrij je eigen variant te kiezen en wij tekenen deze voor. Vervolgens laat jij het schilderij ‘leven’ doormiddel van kleur. Of heb je liever een blanco doek of juist een andere afbeelding? Dit is ook geen enkel probleem, laat het ons weten en wij denken graag met je mee.

En misschien heb jij na deze workshop wel een ‘eyecatcher’ voor bij jou thuis aan de muur of op de zaak.

Atelier in hartje Amsterdam
Deze schilderworkshop organiseren wij in ons atelier in hartje Amsterdam.

Hier gaan jullie onder toeziend oog van een professionele schilder samen met jou collega’s of vriendinnen aan de slag. Het schilderen van deze vrolijke en gezellige dames tovert onherroepelijk en lach op ieder gezicht.  
Iedere deelnemer leert van de schilderdocente hoe je een opzet moet maken om jouw ‘dikke dame’ tot leven te wekken.

Welke kleuren ga je gebruiken, met welke kleding ga je haar ‘aankleden’, krijgt ze een hoedje op, een lekker glaasje wijn in haar hand of misschien wel grote zonnebril op: jij geeft letterlijk en figuurlijk vorm aan deze dame.

Deze workshop dikke dames schilderen in Amsterdam is perfect geschikt als onderdeel van een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje. Samen met onze schilderdocente weet iedereen een mooi schilderij tot leven te wekken.

Dus neem een lekker glaasje, ga achter de schildersezel staan en leef je uit in de wondere wereld van de ‘dikke dames’!

Ben je op zoek naar een andere creatieve workshop in Amsterdam? Dan is misschien onze workshop naaktmodel schilderen een goede optie, of onze workshop action painting. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers om alles even rustig door te nemen.

De Workshop Dikke Dames Schilderen is inclusief;
– Professionele begeleiding
– Materiaal
– Op jullie zelfgekozen dag & tijdstip te boeken!
– BTW