020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Chairdance Amsterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €30 p.p. (incl. BTW)

Tijdens onze Workshop Chairdance in Amsterdam zal een professionele dansinstructrice jullie de fijne kneepjes van deze van deze spectaculaire showdans bijbrengen. Stoere en sexy danspassen worden afgewisseld door ‘chairdance moves’ op muziek. Deze workshop chairdance staat garant voor een hoop fun en geeft je gegarandeerd een hoop positieve energie!

Workshop Chairdance in Amsterdam
In een privéstudio in Amsterdam leren wij jullie in een Chairdance choreografie op muziek.  Zo leert onze instructrice jullie verschillende stoere & sexy moves op, onder en om een stoel heen en werken wij naar een flitsend dansoptreden toe.

Natuurlijk zullen wij deze workshop beginnen met een uitleg en korte warming-up, dit om de dansspieren even lekker soepel te maken. Zodra de spieren lekker los zijn en iedereen de smaak te pakken heeft wordende de stoelen erbij gehaald.

Met tips & tricks van onze profesionele dansinstructrices zullen jullie boven jezelf uitstijgen. In een handomdraai weten onze door de wol geverfde danseressen jullie om te toveren in echte ‘power girls’! En aan het eind van deze workshop weten jullie deze spectaculaire ‘chairdance choreo’ dan ook moeiteloos ten uitvoer weten te brengen!

Ook is het altijd leuk om deze ingestudeerde choreografie aan het eind van de workshop op film vast te leggen, op deze manier heb je meteen een leuk aandenken aan dit bruisende vrijgezellenfeestje in Amsterdam.

Deze workshop Chairdance is een uniek vrijgezellenfeestje, waar de vonken vanaf vliegen!

Trek een paar lekker zittende schoenen aan en neem makkelijke kleding mee en laat de rest aan ons over. Wij zullen deze dans workshop laten uitgroeien tot een spetterend feestje in de Amsterdamse binnenstad.

Het dak gaat er namelijk af, dus bewaar alle energie voor de workshop!

Zie je deze workshop chairdance wel zitten maar wil je hem in een andere stad doen? Geen probleem! Wij komen graag naar jullie toe! Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze werknemers op 020 7009439 of mail voor meer informatie.

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW