020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Vrijgezellenparty Amsterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 7 uur
  • €110,- p.p. (incl. BTW)

Wat moet een vrouw nog doen vóórdat ze volmondig JA kan zeggen, tegen de man van haar dromen?! Juist! De dag van haar leven beleven in het altijd sprankelende Amsterdam! Speciaal voor alle vriendinnen die haar de dag van d’r leven willen geven, hebben wij voor jullie dit Vrijgezellenpakket samengesteld.

Sex in the City Spelprogramma
Bubbelig ontvangst: We beginnen de dag in stijl, namelijk met een heerlijk feestelijk welkomstdrankje. Met dit hartelijke ontvangst zal de spanning alleen maar toenemen want de vrijgezel heeft natuurlijk nog geen enkel idee wat jullie met haar van plan zijn!

Sex and the Ciy Game: Houden jullie van lekker gek doen, shoppen en mannen? Dan is dit het ideale spel om mee te beginnen: de Sex and the City Game!

Tijdens dit 3 uur durende spelprogramma krijg je per team een ‘’gouden tasje’’ mee waarin allerlei gekke attributen te vinden zijn. Zoals een gi-gaaaantisch condoom, nagellak, stiletto’s en nog veel meer! En dat allemaal om de man van jullie dromen te gaan vinden, Mister Big. Ben je niet zo bekend met de serie? Geen enkel probleem, dit spel is leuk voor alle gezellige meiden groepen!

De attributen in het Gouden Tasje maken de opdrachten die je meekrijgt nog leuker om uit te voeren! Al deze prachtig mooie momenten die jullie tijdens dit  Sex in the City spel gaan meemaken moeten jullie vastleggen op video, zodat jullie nog lang kunnen nagenieten van deze dag. Het winnende team krijgt een echte ‘’Sex and the City Prijs’’! En we sluiten af in een karaoke bar waar jullie van ons een lekker drankje krijgen.

Borrelboot
Als iedereen weer een beetje is bijgekomen en klaar is met zingen, brengt de spelbegeleider jullie naar de boot!
Borrelboot: Het is tijd om lekker na te kletsen en te genieten van een heerlijk drankje. En wees niet zuinig met de drank, want voor jullie is het vandaag feest! Dus onbeperkte Hollandse Bar, onbeperkt bier, fris en wijn. Dobberen over de prachtige grachten van Amsterdam, met een heerlijk achtergrond muziekje.

Travestieten Diner Show
Travestieten Diner Show: Wanneer er genoeg geborreld is worden jullie vlakbij het restaurant afgezet. Hier krijgen jullie een heerlijk 3 gangen diner. Maar hier blijft het niet bij, want jullie bevinden je in een echt travestietenrestaurant, waar jullie worden getrakteerd op een hilarische Travestietenshow! Dit wordt zeker een dag om NOOIT meer te vergeten!

De travestieten Diner Show kan worden geboekt om 18.00 uur en om 21.00uur. Voor dit programma is het verstandig zo vroeg mogelijk te reserveren omdat het gaat om een klein en erg populair restaurant dat snel volgeboekt zit.

Inclusief; 
– Ervaren begeleider
– Consumptie en prijs voor het winnende team
– Privé-boot inclusief schipper en onbeperkte Hollandse bar
– Driegangendiner
– Quizmaster
– Spelmaterialen
– BTW