020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Zijn jullie op zoek naar een vrijgezellenfeestje waar de vonken vanaf vliegen? Dan is ons ‘Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma’ op jullie lijf geschreven!

Dit vrijgezellenfeestje is niet alleen voor de ‘die-hard’ fans, maar voor iedereen die op zoek is naar een spetterend vriendinnenuitje in onze hoofdstad. Verschillende avontuurlijke opdrachten zullen je om je oren vliegen die teamverband moeten worden vervuld! Dit zal natuurlijk voor een hoop spannende en hilarische taferelen gaan zorgen!

Reserveer nu ons Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma en maak van je vrijgezellenuitje in Amsterdam één groot feest!

Spelverloop
In het centrum van Amsterdam staat onze eigen Christian Grey al op jullie te wachten. Hier zal hij iedereen trakteren op een heerlijk welkomstdrankje. Gezamenlijk poppen we de kurk om te proosten op een fantastisch vrijgezellenfeestje in Amsterdam.

Na dit welkomstdrankje zullen we de contracten tevoorschijn halen en kan het spel losbarsten.

Onze mysterieuze Christian Grey zal de teams formeren en iedereen team voorzien van een geheim tasje, in dit tasje zitten allerlei ‘kinky’ attributen, die nodig zijn voor het vervullen van de spannende opdrachten.

Verdeeld in teams struinen jullie de binnenstad van Amsterdam af om de uiteenlopende opdrachten te vervullen.

De opdrachten die jullie van de spelbegeleider meekrijgen spelen zich allemaal af in het centrum van Amsterdam en op een steenworp afstand van elkaar.

Als alle opdrachten zijn vervuld, moeten jullie je weer melden bij onze enthousiaste spelbegeleider. Deze zal deze middag feestelijk afsluiten met een lekker drankje op een hippe locatie in Amsterdam.

En terwijl jullie van het drankje genieten zal de spelbegeleider de punten verdelen en uiteindelijk een winnend team uitroepen! Natuurlijk hebben wij voor dit team nog een leuk prijsje.

Dus zijn jullie op zoek naar een spannend en hilarisch vrijgezellenuitje in Amsterdam, dan is ons Vijftig Tinten Grijs Spel hét uitje voor jullie!

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Ontvangst met een welkomstdrankje
– Spannende Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijs voor het winnende team
– BTW