020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Malle Wallen Wandeling

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 3 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Willen jullie met het vrijgezellenfeestje in Amsterdam zeker de Wallen bezoeken en beter leren kennen, maar vinden jullie een gewone speurtocht te braaf? Dan hebben wij voor jullie onze Malle Wallen Wandeling! Tijdens deze ludieke speurtocht geven we jullie rode oortjes én rode konen van het lachen!

Met deze Malle Wallen Wandeling bieden we jullie de geniale combinatie van onze Wallen Speurtocht en ons Crazy 88 spel. De spelleider ontvangt jullie op het Beursplein waar de spelregels en spelmaterialen worden uitgedeeld. Ook delen we jullie op in teams. Normaal gesproken formeren we teams van ongeveer 8 personen, maar als jullie met z’n alle bij elkaar willen blijven, dan is dat ook geen probleem! Elk team ontvangt een spannend informatieboekje, vragenlijst, plattegrond en camera! Tijd om de Rosse Buurt onveilig te maken!

Tijdens dit vrijgezellenfeestje in Amsterdam gaan jullie op zoek naar de verborgen schatten in dit populaire stukje Amsterdam. De speurtocht voert onder andere langs de Zeedijk, Chinatown, de Warmoesstraat en natuurlijk door de smalle, kleine straatjes waar de dames van plezier alom zijn vertegenwoordigd. Om jullie een beetje warm te houden, moeten er tijdens de speurtocht een aantal ludieke opdrachten worden volbracht!

Lukt het jullie een eigen biertje te tappen in een Amsterdams café? Of om €2,00 te verdienen als straatartiest? Daarnaast gaat het er natuurlijk om, dat jullie alle bezienswaardigheden weten te vinden, en de vragen die hierbij gesteld worden juist beantwoorden!

Na 2,5 uur speuren en hilariteit, ontvangen we jullie in een gezellig café waar we jullie antwoorden en opdrachten na zullen kijken. Ondertussen kunnen jullie genieten van een heerlijke drankje. Natuurlijk ontvangt het winnende team een leuke prijs van ons! Dus zijn jullie voor dit vrijgezellenfeestje in Amsterdam op zoek naar een uitdagende en hilarische activiteit? Neem dan snel contact op over onze Malle Wallen Wandeling!

Inclusief
*Spelleiding
*Spelmaterialen
*Drankje tijdens de prijsuitreiking
*Prijsje voor het winnende team
*BTW